Door vallen en opstaan mijn plaats gevonden – Natasja van Dwingelen, Werk&Scheiding specialist

It’s the circle of life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
‘Til we find our place
On the path unwinding
In the circle
The circle of life                                                                                                                      
The circle of Life (Lion King-Elton John/Tim Rice)

Het refrein van ‘the Circle of Life’ geeft voor mij aan hoe het leven soms kan lopen. Door wanhoop en hoop, door vertrouwen en liefde vinden we onze plaats.

Sommige mensen wisten al jong wat ze later wilden worden. Anderen vragen zich dit na tientallen jaren nog steeds af. Ik heb er zelf ook lang over gedaan.

Ik koos ervoor te gaan werken bij één van de voorlopers van PWC als Assistent accountant. Daarnaast ging ik één dag per week naar school voor mijn opleiding tot Registeraccountant. Met een korte uitstap bij De Nederlandsche Bank en een klein accountantskantoor heb ik daar 5 jaar met veel plezier gewerkt.

In een relatief korte periode veranderde veel in mijn leven; trouwen, geboorte van mijn 2 zonen, overwerkt thuis, start van mijn eigen bedrijf, afgestudeerd als Registeraccountant en daarbovenop nog een verhuizing.

Ik startte uiteindelijk als financieel directeur bij één van mijn grootste klanten. Het plaatje was compleet. Totdat ik gediagnosticeerd werd met een chronische ziekte. Deze carrière liep ten einde, maar kon ik gelukkig verder met mijn eigen bedrijf.

Toen alles uiteindelijk weer op rolletjes leek te lopen, gaf de vader van mijn kinderen aan te willen scheiden. Mijn wereld stortte in. Het was voor mij compleet onverwacht. Ik was een tijd lang mijzelf helemaal kwijt, maar het werk moest door. Ik had weliswaar twee werkneemsters, maar  grootste deel van de verantwoordelijkheid lag toch bij mij.

Natasja van DwingelenNaar mijn gevoel hield ik, met hulp van vrienden en een coach, de ballen toch nog goed in de lucht. Natuurlijk was er verdriet, een gevoel van woede en onmacht, maar die periode leverde mij ook mooie inzichten op. De periode rondom mijn scheiding vroeg ontzettend veel energie en aandacht, waardoor ik niet de kwaliteit op mijn werk leverde, waar ik altijd naar streef.

En dat gevoel is precies wat mij aanzette om contact op te nemen met Yorick Saeijs. Ik wilde graag de opleiding voor Werk&Scheiding specialist volgen en daarmee werknemers en ondernemers op de been te helpen houden, zodat ze met energie en focus hun werk kunnen blijven doen.

Net als iedereen is het door vallen en weer opstaan vooruitgaan. Hulp vragen en anderen inzetten wanneer je het even zelf niet meer kan oplossen.

…’Til we find our place
On the path unwinding…

Kunnen we je verder helpen?

Je kunt natuurlijk ook gelijk in contact komen met één van onze W&S specialisten bij jou in de buurt.

Team Werk&Scheiding
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Lees onze overige artikelen

Vrijblijvend advies?

Kunnen we je op weg helpen?

Ja, ik wil graag in contact komen met een Werk&Scheiding specialist