Werk en Scheiding docs
Werk en Scheiding
Over ons

Enthousiast, betrokken en specialistisch

Met onze gespecialiseerde aanpak ontzorgen we werkgevers door het begeleiden van werknemers om met kwaliteit hun werk te blijven doen. Onze Werk&Scheiding specialisten doen dit met de focus op verzuimpreventie.

Vind hier jouw persoonlijke Werk&Scheiding specialist duurzame inzetbaarheid.

Ons team

Yorick Saeijs

Yorick Saeijs

Eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Bel of app met 06-45006741

Natasja van Dwingelen

Natasja is een coach met ruime ervaring als CFO van oa een grote zorginstelling. Met haar enthousiaste en open houding  zorgt ze snel voor een vertrouwde sfeer om de coachee effectieve stappen te laten maken. Je ervaart snel het positieve verschil.

06-27061727 – natasja@werkenscheiding.nl

Monique Broekhuizen

Monique neemt een veelzijdige, ondernemende achtergrond met zich mee. Vanuit dit brede perspectief kan ze gemakkelijke aansluiten bij haar coachees. Stap voor stap helpt ze via inzicht proactief handelen te activeren. Coachees ervaren op korte termijn het effect.

06-10266121 – monique@werkenscheiding.nl

Imke van der Smissen

Imke brengt met haar ruime ervaring in de zorg in combinatie met IT een sterke combinatie mee; analytisch vermogen, waarbij de mens centraal staat. Ze helpt coachees snel en doelgericht weer op weg.

06-14550075 – imke@werkenscheiding.nl

Vrijblijvende kennismaking.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.