Werk en Scheiding docs
Over ons

Enthousiast, betrokken en specialistisch

Met ons doelgerichte, praktische programma halen we de zorg over potentieel verzuim weg bij werkgevers. Dit doen we door het begeleiden van werknemers om met kwaliteit hun werk te blijven doen in deze heftige periode. Onze Werk&Scheiding specialisten hebben de focus op verzuimpreventie.

We worden landelijk gevraagd voor onze begeleidingen. Dat kan face to face, hybride (deels online, deels face to face) en volledig online. Door ons sterke aanpak hebben ze allemaal dezelfde hoge resultaten.

Vind hier jouw persoonlijke Werk&Scheiding specialist duurzame inzetbaarheid.

Ons team

Yorick Saeijs

Yorick Saeijs

Eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Bel of app met 06-45006741

Natasja van Dwingelen

Natasja is een coach met ruime ervaring als Werk&Scheiding specialist. Met haar enthousiaste en open houding  zorgt ze snel voor een vertrouwde sfeer en helpt effectieve stappen te nemen. Je ervaart snel het positieve verschil.

06-27061727 – natasja@werkenscheiding.nl

Monique Broekhuizen

Monique neemt een veelzijdige, ondernemende achtergrond met zich mee. Vanuit dit brede perspectief kan ze gemakkelijke aansluiten bij haar coachees. Stap voor stap helpt ze via inzicht proactief handelen te activeren. Medewerkers die het traject volgen, ervaren op korte termijn het positieve effect.

06-10266121 – monique@werkenscheiding.nl

Imke van der Smissen

Imke brengt met haar ruime ervaring in de zorg in combinatie met IT een sterke combinatie mee; analytisch vermogen, waarbij de mens centraal staat. Ze helpt werknemers in scheiding snel en doelgericht weer op weg en helpt verzuim te voorkomen.

06-14550075 – imke@werkenscheiding.nl

Ellen Meijer

Ellen neemt vanuit de zorg en als adviseur praktijkleren ruime kennis en vaardigheden mee op het gebied van het begeleiden van mensen op de werkvloer. Ze gaat uit van wat er mogelijk is. Door deze focus op positiviteit en kansen, worden er snel stappen gemaakt. Ze maakt gemakkelijk contact en weet snel een vertrouwde sfeer te creëren. Dit helpt enorm bij het behalen van positieve resultaten.

06-45616795 – ellen@werkenscheiding.nl

Jolanda Versteegh

Jolanda is iemand met een ondernemend karakter. Samen met haar rustige uitstraling weet ze gemakkelijk voor een tegenwicht te zorgen in roerige tijden. Je zult je snel op je gemak voelen en stappen in de goede richting gaan maken met haar begeleiding.

06-33370883 – jolanda@werkenscheiding.nl

Vrijblijvend advies

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.