Werk & Scheiding Academie

We willen jou met de Werk & Scheiding Academie laten profiteren van onze expertise en ervaring. Daarom organiseren we energieke en inspirerende bijeenkomsten die jouw vaardigheden en kennis aanscherpen.

Onze expertise

Werk & Scheiding AcademieOp het kruispunt van scheiding, vitaliteit en re-integratie zijn we al 10 jaar dé plek waar organisaties aankloppen voor een goede oplossing. Als er zorgen zijn rondom het vastlopen en verzuim van een medewerker tijdens én na hun realtiebreuk; getrouwd of niet getrouwd.

Deze jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis willen we graag delen.

Jouw volgende niveau

Zo hebben we al vele hr-adviseurs, casemanagers verzuim, bedrijfsartsen, POH-GGZ, mediators, advocaten en verzuimprofessionals naar een volgend niveau mogen helpen.

Nu ze beter zijn in het signaleren, ondersteunen én begeleiden van werknemers in scheiding, kan langdurig verzuim veel gemakkelijker voorkomen worden.

Aanbod Werk & Scheiding Academie

Powersessie W&S, online; speciaal voor Hr- en verzuim(preventie) specialisten (arbo)

Werk is voor een medewerker in scheiding heftig, maar ook een anker. Wat kun je binnen een organisatie doen om (langdurig) verzuim te voorkomen? Deze powersessie geeft je heldere inzichten en handvatten

Vrijdag 17 mei van 9.00 tot 10.00 – online – gratis

Kijk hier verder en schrijf je in

Onze kennissessies, workshops en scholingen kunnen ook in company georganiseerd worden. Neem hierover gerust contact op.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.