Ervaring uit de praktijk; de opbrengst van een Werk & Scheiding sessie

Praktijk ervaring Werk & Scheiding“Het is als spaghetti in mijn hoofd…” De sessie Werk&Scheiding begint. Als ik vraag hoe ze er bij zit, is dat het antwoord. Ze ervaart alles chaotisch en is haar focus kwijt. Er komt niks uit haar handen. Super frustrerend, vindt ze het. Lees hoe de stappen die na een sessie Werk & Scheiding in de praktijk zijn ingezet tot een positieve ervaring hebben geleid.

‘Normaal is dit juist waar ik goed in ben. Het structureren en gefocust aanpakken.’ Op het whiteboard neem ik haar stap voor stap mee in het proces van ontrafelen en ordenen. Er komt een evenwichtig overzicht uit van alle acties en taken die ze wil of moet doen die week; urgent/niet urgent, wat ze aan tijd kosten en of ze er hulp bij nodig heeft.

We hebben de taken zo klein en simpel gemaakt, dat niet doen bijna meer moeite kost.Waar hulp nodig is, is duidelijk wie die hulp kan bieden en hoe ze dat gaat vragen. Ik stuur haar het resultaat.

Een week later zie ik haar weer. Ze glimt trots. Alles was gelukt en ging prima. De spaghetti was deze week wel minder, maar niet weg. Dus gingen we weer hetzelfde proces door.

Alleen was ze nu zelf degene die het overzicht en plan maakte. Stapje voor stapje kan ze het weer zelf 👍🏼

Maak het ook jouw praktijk ervaring met Werk & Scheiding

Zo doen we dat met Werk&Scheiding; slimme stappen vooruit. Kun je dit ook gebruiken? Neem dan simpel en vrijblijvend onderaan de pagina contact met ons op.

Wil je onze gratis tips ontvangen die je helpen op de been te blijven?
Kijk dan hier verder.

Lees onze overige artikelen

Vrijblijvend advies?

Kunnen we je op weg helpen?

Ja, ik wil graag in contact komen met een Werk&Scheiding specialist