Onze Werk&Scheiding-specialisten

Werk&Scheiding, specialisten duurzame inzetbaarheid bij scheiding. We zijn hét bureau dat landelijk werknemers in scheiding begeleidt om (langdurig) verzuim te voorkomen en duurzaam inzetbaar te houden.

Met onze enthousiaste, betrokken en specialistische aanpak ontzorgen we werkgevers en begeleiden we werknemers om met plezier en kwaliteit hun werk te blijven doen.

Dit doen we op het gebied van verzuimpreventie én re-integratie.

Onze Werk&Scheiding specialisten duurzame inzetbaarheid in jouw regio:

UtrechtNoord-BrabantDrentheZuid-Holland  – ZeelandGelderland  – FlevolandFrieslandGroningenLimburgNoord-HollandOverijssel

onze coaches

Yorick Saeijs; Werk&Scheiding specialist duurzame inzetbaarheidYorick Saeijs is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.
Landelijk : bel of app met 06-45006741


Natasja van Dwingelen
is een coach met ruime ervaring als CFO van oa een grote zorginstelling. Met haar enthousiaste en open houding  zorgt ze snel voor een vertrouwde sfeer om de coachee effectieve stappen te laten maken. Je ervaart snel het positieve verschil.


Regio Noordelijke Randstad – Utrecht – Flevoland en Gelderland: bel of app met 06-27061727

Anja Frosch haar ‘anders dan andere aanpak’ past goed bij het idee dat elk traject uniek is. Want elke situatie is anders. Haar kennis als scheidingsspecialist en arbeidsmediator zet ze in om tot dat resultaat te komen waar werkgever en medewerker naar op zoek zijn. De ervaring die ze meebrengt maakt dat ze bevlogen is om echt het positieve verschil te maken.

Regio West-Brabant en Zeeland bel of app met 06-83878851

Elske Damen is van huis uit jurist, mediator en coach. In de jaren dat ze als mediator aan het werk was, heeft ze een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Met haar kennis en bevlogenheid maakt ze het verschil bij een Werk&Scheiding-traject.

Regio Oost-Brabant – Gelderland – Utrecht: bel of app met 06-47963205

Vind hier de specialist in jouw regio:

UtrechtNoord-BrabantDrentheZuid-Holland  – ZeelandGelderland  – FlevolandFrieslandGroningenLimburgNoord-HollandOverijssel

Neem gerust contact op via het onderstaande formulier, lees de ervaringen van werknemers die een traject hebben gevolgd of lees onze inspirerende artikelen met tips en inzichten vanuit de trajecten

We staan voor je klaar.

‘Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.’

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht