Noord-Brabant

Vind de Werk&Scheiding specialist duurzame inzetbaarheid bij jou in Noord-Brabant.

Anja Frosch haar ‘anders dan andere aanpak’ past goed bij het idee dat elk traject uniek is. Want elke situatie is anders. Haar kennis als scheidingsspecialist en arbeidsmediator zet ze in om tot dat resultaat te komen waar werkgever en medewerker naar op zoek zijn. De ervaring die ze meebrengt maakt dat ze bevlogen is om echt het positieve verschil te maken.

Telefoonnummer:
06-83878851

Elske Damen is van huis uit jurist, mediator en coach. In de jaren dat ze als mediator aan het werk was, heeft ze een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Met haar kennis en bevlogenheid maakt ze het verschil bij een Werk&Scheiding-traject.

Telefoonnummer:
06-47963205

Yorick Saeijs is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Telefoonnummer:
06-45006741

Liever contact op laten nemen? Vul de onderstaande formulier in (onder vermelding van de Werk&Scheiding specialist duurzame inzetbaarheid in Noord-Brabant) en er wordt z.s.m contact met je gezocht.

Je kunt natuurlijk ook verder kijken op de site naar ervaringen nav trajecten en onze praktische en inspirerende artikelen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht