Werk&Scheiding-coaches

Werk&Scheiding is hét bureau dat landelijk werknemers in scheiding begeleidt om (langdurig) verzuim te voorkomen.

Met onze enthousiaste, betrokken en specialistische aanpak ontzorgen we werkgevers en begeleiden we werknemers om met plezier en kwaliteit hun werk te blijven doen.

Dit doen we op het gebied van verzuimpreventie én re-integratie.

Vind hier een coach in jouw regio:

UtrechtNoord-BrabantDrentheZuid-Holland  – ZeelandGelderland  – FlevolandFrieslandGroningenLimburgNoord-HollandOverijssel

onze coaches

Yorick Saeijs is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.
Regio West-Brabant,  Midden-Brabant, Zeeland  en zuidelijke Randstad: bel of app met 06-45006741


Elske
Damen is van huis uit jurist, mediator en coach. In de jaren dat ze als mediator aan het werk was, heeft ze een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Met haar kennis en bevlogenheid maakt ze het verschil bij een Werk&Scheiding-traject.
Regio Oost-Brabant – Gelderland – Utrecht: bel of app met 06-47963205


Jessica
de Ridder is een professional met veel kennis op het gebied van scheiding. Naast Werk&scheiding-coach begeleidt ze ook ouders, samengestelde gezinnen en geeft ze weerbaarheidstraining aan kinderen. Ze weet deze expertises met een goed oor te combineren tot een mooi resultaat voor de werknemers die ze begeleidt.
Regio Noordelijke Randstad – Noord-Holland – Utrecht en Flevoland: bel of app met 06-39550429


Cathelijne
Schouten is een ervaren scheidingsadvocaat/-mediator en arbeidsmediator. Ze gebruikt haar humor en expertise om het traject luchtigheid én diepgang te geven. Met haar ruime ervaring met (echt)scheidingen kan ze een werknemer snel in de goede richting in beweging zetten
Regio Limburg – Oost- en Midden-Brabant bel of app met 06-40896838


Natasja van Dwingelen
is een coach met ruime ervaring als CFO van oa een zorginstelling. Met haar enthousiaste en open houding  zorgt ze snel voor een vertrouwde sfeer om de coachee effectieve stappen te laten maken.
Regio Noordelijke Randstad – Utrecht – Flevoland en Gelderland: bel of app met 06-27061727

Vind hier een coach in jouw regio:

UtrechtNoord-BrabantDrentheZuid-Holland  – ZeelandGelderland  – FlevolandFrieslandGroningenLimburgNoord-HollandOverijssel

Neem gerust contact op via het onderstaande formulier of lees de ervaringen van werknemers die een traject hebben gevolgd.

We staan voor je klaar.

‘Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.’

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht