Zo scheiden is wel een dingetje hoor. Daar ben ik zelf achter gekomen.

Werk&Scheiding specialist Imke van der Smissen
Waar ik normaal zo stevig als een 100 jaar oude boom op de grond sta, alles positief kan bekijken en overal kansen in zie… die scheiding hakte er wel even in.

Naast mijn toch al drukke werk en 3 pubers in huis met al hun bezigheden kwam er nog even een dagtaak bij. Scheiding regelen, huis verkopen, huis kopen en verhuizen, de zorgen en emoties van de kinderen en o ja ergens had ik ook nog emoties.

Ik ging wankelen, vond het steeds lastiger om prioriteiten te stellen want alles leek wel een prioriteit te hebben en ik had geen idee wat er allemaal nog meer op me af zou gaan komen en o ja…. ergens had ik ook nog emoties en ging mijn werk ook nog gewoon door.

Ik heb zoveel mooie en lieve mensen om me heen en iedereen had goede adviezen. Dat maakte het soms nog lastiger om keuzes te maken. Want hoe goed bedoeld ook, in elk advies zat ook een oordeel of een persoonlijke mening. Tussen al die adviezen door had ik alleen maar behoefte aan mijn eigen plan, ik wilde mijn eigen keuzes maken en mijn eigen weg volgen. De weg inslaan die mij zou helpen om mijn privé leven weer op orde te krijgen. En mijn enige stabiele factor, mijn werk, op dat moment zo goed mogelijk uit te kunnen blijven voeren.

Werk&scheiding heeft mij hier enorm bij geholpen. Een onafhankelijke expert die zonder oordeel en zonder mening met mij mee liep op mijn nieuw ingeslagen pad. Soms even mijn hand vasthield maar meestal van tevoren met mij de route plande. En als ik dan even twijfelde over welke kant ik op wilde gaan dan keken we samen welke route ik ook alweer voor ogen had.

Ik kreeg weer grip op de situatie, voelde dat ik weer controle had over mijn eigen leven. En toen ik dat ervaarde kon ik ruimte maken, ondanks alle hectiek, voor mijn eigen emoties.

Wat voelde ik eigenlijk? Ook hier was tijd en ruimte voor bij werk&scheiding. Gewoon soms even je hart luchten en even mijn ongezouten mening geven over alles wat er was voorgevallen om vanuit daar toch weer te kijken hoe ik dit om kon zetten in concrete acties voor mijn privé leven maar zeker ook voor mijn werk.

Achter werk&scheiding zit een goed doordacht programma waarin alle onderdelen aan bod komen die je nodig hebt om grip te houden op jouw eigen leven. Het programma zorgt er voor dat je niet blijft wankelen, privé en op je werk en maakt helder welk pad je moet gaan volgen.

Omdat ik door mijn eigen ervaring zo enthousiast was over het traject van werk&scheiding was de beslissing om zelf werk&scheiding specialist te worden snel gemaakt.

Met deze specialisatie kan ik echt het verschil maken voor een medewerker in scheiding.

Kom met Imke in contact en kijk samen wat voor jouw situatie het beste is. Mail naar imke@werkenscheiding.nl en ze neemt zsm contact op.

Lees onze overige artikelen

Vrijblijvend advies?

Kunnen we je op weg helpen?

Ja, ik wil graag in contact komen met een Werk&Scheiding specialist