Heb je in jouw werk te maken
met mensen in scheiding?

Dan moet je hier echt bij zijn.

(Inschrijven kan onderaan de pagina)

Werk&Scheiding organiseert samen met de Sports + Vitality HUB en de gemeente Breda het seminar “Wat een scheiding met werk doet; de kracht van onderzoek en praktijk”.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een werknemer en raakt daarmee ook alle dimensies van positieve gezondheid: fysieke en mentale gezondheid, zingeving, dagelijks functioneren, productiviteit, kwaliteit van leven en natuurlijk ook op participatie en werk.

Prof. dr. Esther Kluwer en Yorick Saeijs bundelen speciaal voor deze gelegenheid hun krachten. Ze nemen je tijdens dit seminar mee in hun inzichten en ervaringen vanuit de wetenschap én de praktijk.

Geïnspireerd zul je na afloop deze kennis praktisch kunnen inzetten in jouw eigen werk.

Twee perspectieven, veel inzicht

Prof. dr. Esther Kluwer is bijzonder hoogleraar Duurzame relaties en welzijn (Radboud Universiteit) en verbonden aan de afdeling Psychologie van de Universiteit Utrecht. Zij doet wetenschappelijk onderzoek naar partnerrelaties en scheiding en hoe deze van invloed zijn op welzijn en werk.

Yorick Saeijs is directeur van het in Breda gevestigde Werk&Scheiding. Hij houdt zich al bijna 10 jaar bezig met duurzame inzetbaarheid bij de impact van (echt)scheiding. Met deze preventieve aanpak maakt W&S landelijk een positieve impact bij grote en kleinere organisaties.

Heb jij als professional in je werk te maken met (echt)scheidingen?

Je kunt hierbij oa denken aan Hr-adviseur (verzuim), huisarts, leidinggevende,  praktijkondersteuner huisarts, bedrijfsarts, mediator, advocaat familierecht, werkgever, social worker bij een wijkteam, casemanager verzuim, beleidsmaker bij gemeente en praktijkondersteuner bedrijfsarts.

Deze unieke kans wil je niet missen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je zelf een werkende bent die de impact van een scheiding voelt.

Bredaas Lokaal Preventieakkoord

De gemeente Breda vindt dit een belangrijk onderwerp voor haar inwoners en Bredase bedrijven. Daarom trekken we samen op in het Lokaal Bredaas Preventieakkoord.

Geef je hieronder op en neem gratis deel.

Samenwerkingspartners:


Datum: Vrijdag 10 maart
Inloop: 8.40
Tijd: 9.00 – 11.00
Locatie: Breepark, Breda

Inschrijven seminar.

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt snel een bericht van ons.
Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog een keer.