Bekijk hier de aftermovie

Werk&Scheiding organiseerde samen met de gemeente Breda het seminar “Wat een scheiding met werk doet; de kracht van onderzoek en praktijk”.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een werknemer en raakt daarmee ook alle dimensies van positieve gezondheid: fysieke en mentale gezondheid, zingeving, dagelijks functioneren, productiviteit, kwaliteit van leven en natuurlijk ook op participatie en werk.

Prof. dr. Esther Kluwer en Yorick Saeijs bundelen speciaal voor deze gelegenheid hun krachten. Ze nemen je tijdens dit seminar mee in hun inzichten en ervaringen vanuit de wetenschap én de praktijk. Met het openingswoord van de Bredase wethouder Arjen van Drunen (Gezondheid).

Twee perspectieven, veel inzicht

Prof. dr. Esther Kluwer is bijzonder hoogleraar Duurzame relaties en welzijn (Radboud Universiteit) en verbonden aan de afdeling Psychologie van de Universiteit Utrecht. Zij doet wetenschappelijk onderzoek naar partnerrelaties en scheiding en hoe deze van invloed zijn op welzijn en werk.

Yorick Saeijs is directeur van het in Breda gevestigde Werk&Scheiding. Hij houdt zich al bijna 10 jaar bezig met duurzame inzetbaarheid bij de impact van (echt)scheiding. Met deze preventieve aanpak maakt W&S landelijk een positieve impact bij grote en kleinere organisaties.

Wil je deze seminar in jouw regio organiseren of op jouw congres terugzien?

Neem dan contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bredaas Lokaal Preventieakkoord

De gemeente Breda vindt dit een belangrijk onderwerp voor haar inwoners en Bredase bedrijven. Daarom trekken we samen op in het Lokaal Bredaas Preventieakkoord.

Samenwerkingspartners:

Locatie: Breepark, Breda

Inschrijven seminar.

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt snel een bericht van ons.
Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog een keer.