Werk en Scheiding docs
Werk & Scheiding verzuimpreventie specialisten
Over ons

Ons team

Werk&Scheiding specialisten Nederland
Yorick Saeijs

Yorick Saeijs

Eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Yorick heeft zijn kantoor in Breda.

Bel of app met 06-45006741

Natasja van Dwingelen

Natasja van Dwingelen

Natasja is een Werk&Scheiding specialist met ruime ervaring in oa de zorg en bij gemeenten. Met haar enthousiaste en open houding  zorgt ze snel voor een vertrouwde sfeer en helpt effectieve stappen te nemen. Je ervaart snel het positieve verschil.

Natasja werkt in Bussum en omgeving.

06-27061727 – natasja@werkenscheiding.nl

Monique Broekhuizen

Monique neemt een veelzijdige, ondernemende achtergrond met zich mee. Vanuit dit brede perspectief kan ze gemakkelijke aansluiten bij haar coachees. Stap voor stap helpt ze via inzicht proactief handelen te activeren. Medewerkers die het traject volgen, ervaren op korte termijn het positieve effect.

Je kunt Monique vinden in Gorinchem en omgeving.

06-10266121 – monique@werkenscheiding.nl

Imke van der Smissen

Imke brengt met haar ruime ervaring in de zorg in combinatie met IT een sterke combinatie mee; analytisch vermogen, waarbij de mens centraal staat. Ze helpt werknemers in scheiding snel en doelgericht weer op weg en helpt verzuim te voorkomen.

Imke zit in de regio van Roosendaal.

06-14550075 – imke@werkenscheiding.nl

Ellen Meijer

Ellen neemt vanuit de zorg en als adviseur praktijkleren ruime kennis en vaardigheden mee op het gebied van het begeleiden van mensen op de werkvloer. Ze gaat uit van wat er mogelijk is. Door deze focus op positiviteit en kansen, worden er snel stappen gemaakt. Ze maakt gemakkelijk contact en weet snel een vertrouwde sfeer te creëren. Dit helpt enorm bij het behalen van positieve resultaten.

Ellen werkt vanuit de regio Zwolle.

06-45616795 – ellen@werkenscheiding.nl

Jolanda Werk&Scheiding

Jolanda Versteegh

Jolanda is iemand met een ondernemend karakter. Ze denkt pro-actief en kan met een kleine tip of opmerking iemand al op een andere manier ergens naar laten kijken. Jolanda weet rust te creëren en te behouden. Met HR als achtergrond heeft zij te maken met veel lagen uit de organisatie en kan zij daarin goed schakelen. Je zult je snel op je gemak voelen en stappen in de goede richting gaan zetten met haar begeleiding.

Jolanda zet haar expertise in vanuit de omgeving van IJsselstein.

06-33370883 – jolanda@werkenscheiding.nl

Yvette Werk&Scheiding

Yvette Schmitz

Yvette heeft een ruime ervaring in de huisartsenzorg en als Register Casemanager Verzuim. Hierdoor weet zij welke processen er gaan meespelen op het moment dat iemand uit balans raakt.  Yvette is een verbinder. Door haar ervaring en toegankelijke karakter sluit ze gemakkelijk aan bij werknemer én werkgever. Hiermee maakt ze het verschil tijdens haar begeleiding om tot duurzame resultaten te komen.

Yvette werkt vanuit Doetinchem, regio Achterhoek.

06-48088724 – yvette@werkenscheiding.nl

 

Rick van der Leer

Rick van der Leer

Rick neemt ruim 20 jaar ervaring mee op het gebied van conflicthantering binnen de dienstverlenende sector. Door zijn rust en empathische vermogen maakt hij snel verbinding met de persoon tegenover zich. Rick is tevens  in staat met zijn openheid en directheid snel inzicht in de situatie te verschaffen en weet zodoende de medewerker te ondersteunen het weer zelf te doen.

Rick werkt in de regio Etten-Leur en omstreken.

06-46043460 – rick@werkenscheiding.nl

 

Ada Muis Werk&Scheiding specialist

Ada Muis

Ada heeft veel ervaring als HR-adviseur en vanaf haar eerste baan te maken met preventie van verzuim en het adviseren van leidinggevenden. Ze heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om aan het werk te blijven tijdens een scheiding en om steun te krijgen vanuit de werkgever. Ada is sinds 2008 eigen ondernemer en wil haar zakelijke en persoonlijke ervaring graag inzetten voor het begeleiden van mensen die te maken hebben of krijgen met een scheiding. Haar natuurlijke rust en creativiteit maken haar een goede en resultaatgerichte gesprekspartner.

Ada werkt vanuit de regio Vlaardingen en omstreken.

06-25032830 – ada@werkenscheiding.nl

 

Angelique Voskuilen

Angelique is een veelzijdige professional met ruime ervaring op het gebied van hoogconflict-scheidingen. Haar expertise en persoonlijke benadering helpt effectieve acties te helpen inzetten. Hiermee wordt een hoop ellende voorkomen.

Je vind Angelique in de regio Amersfoort.

06-34180133 – Angelique@werkenscheiding.nl

 

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.