De online Veerkracht Versterker Werk&Scheiding

Tijdens een scheiding krijgen we allemaal te maken met heftige uitdagingen en obstakels. 

Soms kunnen ze ons overweldigen en het gevoel geven dat we geen controle hebben over onze omstandigheden. Blijf dan maar eens je werk goed doen…

Maar wat als we je vertellen dat je veerkracht kunt leren en ontwikkelen, en zo beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan. Zo kun je uiteindelijk met focus en energie je werk blijven doen. Hoe mooi is dat?

Speciaal voor jou

Ons online programma is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het versterken van jouw mentale en emotionele veerkracht tijdens én na een scheiding. Onze deskundige Werk&Scheiding specialisten en psychologen hebben jarenlange ervaring in het trainen van individuen en teams om hun veerkracht te vergroten en vitaliteit te versterken.

Jouw fundament versterken

Dit programma bevat verschillende modules die zijn ontworpen om je te leren hoe je zelfvertrouwen opbouwt, stress vermindert, perspectief verandert en jezelf beter staande kunt houden tijdens deze pittige periode. 

Je leert technieken om je oa emoties te reguleren en evenwicht te vinden tussen je werk en privéleven. Je weet hoe je in jouw eigen vitaliteit kunt investeren en zo de focus op de goede dingen te houden. Je zult het positieve verschil snel voelen.

Zo helpt het je stevig in je schoenen te blijven staan en voorkom je dat jouw werk onder jouw scheiding gaat leiden.

Wat kan je verwachten van ons programma?

Je krijgt toegang tot praktische oefeningen en nuttige tips. Je wordt daarnaast individueel met e-coaching ondersteunt door jouw Werk&Scheiding specialist. Deze leer je persoonlijk kennen en maakt je wegwijs tijdens de startsessie. Het mooie van het programma is dat je het kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Win-win

Heb je binnen jouw bedrijf een persoonlijk budget wat je kunt gebruiken? Of zijn er andere manieren om dit te bekostigen? Vaak investeert een organisatie hier graag in. Het helpt je je werk beter te blijven doen en zelfs verzuim voorkomen. Heb je geen persoonlijk budget? Vraag eens naar de financiële mogelijkheden bij je leidinggevende of Hr-adviseur.

Krachtig tijdens een storm

Natasja van DwingelenWe geloven dat elke persoon de potentie heeft om veerkrachtig te zijn én te blijven tijdens een scheiding. We willen je helpen dit potentieel te ontgrendelen. 

Begin vandaag nog met je reis naar veerkracht! Schrijf je nu in en laat ons je op weg helpen naar een beter, veerkrachtiger leven.

Duur: 13 weken

Kosten: €695,- excl BTW.

Ontvang je graag de brochure of wil je snel van start? Laat het onze Werk&Scheiding specialist Natasja weten en ze neemt snel contact met je op.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.