Noord-Brabant

Elske Damen is van huis uit jurist, mediator en coach. In de jaren dat ze als mediator aan het werk was, heeft ze een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Met haar kennis en bevlogenheid maakt ze het verschil bij een Werk&Scheiding-traject.

Telefoonnummer:
06-47963205

Cathelijne Schouten is een ervaren scheidingsadvocaat/-mediator en arbeidsmediator. Ze gebruikt haar humor en expertise om het traject luchtigheid én diepgang te geven. Met haar ruime ervaring met (echt)scheidingen kan ze een werknemer snel in de goede richting in beweging zetten

Telefoonnummer:
06-40896838

Yorick Saeijs is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Telefoonnummer:
06-45006741

Liever contact op laten nemen? Vul de onderstaande formulier in (onder vermelding van de W&S-coach) en er wordt z.s.m contact gezocht door de Werk&Scheiding-coach.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht