Opleiding tot Werk&Scheiding coach nu voor ook interne coachpool

Eind september start de volgende opleidingsronde Werk&Scheiding. Deze is anders dan anders. Nu kunnen ook mensen die in vaste dienst werken de opleiding tot Werk&Scheiding coach doen. Een mooie aanvulling om verzuim te voorkomen, bijvoorbeeld binnen de interne coachpool.

Tot nu toe was het enkel mogelijk om als zelfstandig ondernemer de opleiding te volgen. Door een concrete vraag is dat veranderd. Ik ontving een mail van iemand die in dienst was van een grote landelijke organisatie. Binnen dit bedrijf is een coachpool aanwezig. Hierin zitten medewerkers met een coachopleiding die ruimte krijgen om andere collega’s onder werktijd op allerlei vlakken te coachen. Dat wilde ze ook, maar dan als Werk&Scheiding coach.

“Opleiding tot Werk&Scheiding coach nu voor ook interne coachpool” verder lezen

“De scheidingscoach die werkgevers kunnen bellen.” Werk&Scheiding in Trouw

Als een werknemer in scheiding ligt, daalt zijn productiviteit en ligt verzuim op de loer. Hoe kunnen werkgevers daar goed mee omgaan? Één mogelijkheid: een werk- en scheidingscoach inschakelen. Rick van de Lustgraaf 14 augustus 2021, 19:57

Het vinden van een nieuwe woning, de zorg voor de kinderen, het verwerken van een mentale klap. En dan is er ook nog het werk dat na een scheiding gewoon doorgaat, maar even op een laag pitje staat. Het leven staat op zijn kop in tijden van een relatiecrisis.

““De scheidingscoach die werkgevers kunnen bellen.” Werk&Scheiding in Trouw” verder lezen

Podcast van Mens&Werk met onze Werk&Scheiding specialist Yorick Saeijs

In het voorjaar nam Joost de Kruijter, podcaster bij Mens&Werk, contact op met onze Werk&Scheiding specialist en oprichter Yorick Saeijs voor een podcast.

Wat daar uit voort kwam is een persoonlijk gesprek over het ontstaan, het hoe en wat van Werk&Scheiding en de groei tot vandaag. De moeite waard om even voor te gaan zitten.

“Podcast van Mens&Werk met onze Werk&Scheiding specialist Yorick Saeijs” verder lezen

Werk&Scheiding; wat kan het voor jou betekenen?

Voorkom uitval op je werk door scheiding. Dat is wat we doen met Werk&Scheiding. We zijn gespecialiseerd in het voorkomen van uitval, oftewel duurzame inzetbaarheid, voor werknemers in (echt)scheiding. Iemand zoals jij dus.

Waarom?
Omdat een scheiding een enorme impact heeft op een mens. Het is een echt life-event, waarbij veel emoties en stress een grote rol spelen. Er moet zo veel geregeld en afgesproken worden in korte tijd. Dit opgeteld kan zelfs tot een burn-out leiden.

Alles verandert in je leven. Behalve je werk. Dat zien we als jouw anker in woelige tijden.

“Werk&Scheiding; wat kan het voor jou betekenen?” verder lezen

Werk&Scheiding 2 mei op tv bij De Nieuwe Economie van RTL Z

Eind maart was het zo ver. De voorbereidingen, om Werk&Scheiding op tv bij de Nieuwe Economie van RTL Z te kunnen gaan zien, waren klaar. De posters waren gemaakt, ik had de werkboeken klaargelegd, mijn teksten bedacht. Op locatie werd de camera in positie gebracht en spraken we alles nog een keer door. Alles was klaar om te starten.

“Werk&Scheiding 2 mei op tv bij De Nieuwe Economie van RTL Z” verder lezen

“Ik breng geen vissen, ik leer ze vissen”

<p>Tavita van Galen ondersteunt ondernemers op het gebied van verzuimreductie. FOTO: Bert Jansen.</p>
Tavita van Galen is onlangs met succes geslaagd als Werk&Scheiding specialist. Zij is daarmee de enige in de regio van Veldhoven. Uniek dus!

VELDHOVEN – Na een carrière van toch zo’n 10 jaar bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, beter bekend als het UWV, heeft Tavita van Galen sinds 3 jaar met Invitae HR een eigen bedrijf aan De Plank.

““Ik breng geen vissen, ik leer ze vissen”” verder lezen