Over Werk & Scheiding - Werk en Scheiding
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over Werk & Scheiding

Over Werk&Scheiding

Werk&Scheiding is een bureau dat zich landelijk inzet voor het voorkomen van uitval op het werk bij scheidingen. Op een enthousiaste en betrokken manier ontzorgen we werkgevers en begeleiden we werknemers om met plezier en kwaliteit hun werk goed te kunnen blijven doen.
De begeleiding kan bestaan uit een coachingtraject voor de professional in echtscheiding of het ontwikkelen van preventief leiderschap bij leidinggevenden.

Train de coach

Werk&Scheiding verzorgt ook train de trainer bijeenkomsten voor coaches die de specifieke kennis en vaardigheden willen ontwikkelen om professionals in echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Deze training is open voor zowel interne als zelfstandige coaches.

Over Yorick Saeijs

Yorick is naast eigenaar van Werk&Scheiding uitvoerend begeleider van de trajecten. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Zijn ervaring als leerkracht maakt dat hij de nodige pedagogische kennis heeft om mensen in scheiding te helpen goede keuzes te maken. Daarnaast heeft zijn uitgebreide kennis en ervaring als (onderwijs)adviseur, een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliƫnt.

‘Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.’