Over Werk & Scheiding - Werk en Scheiding
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over Werk & Scheiding

Over Werk&Scheiding

Werk&Scheiding is een bureau dat zich landelijk inzet voor het voorkomen van verzuim bij scheidingen. Op een enthousiaste en betrokken manier ontzorgen we werkgevers en begeleiden we werknemers om met plezier en kwaliteit hun werk goed te kunnen blijven doen.
De begeleiding kan bestaan uit een coachingtraject voor de professional in echtscheiding of het ontwikkelen van preventief handelen bij leidinggevenden.

Opleiding scheidingscoach Werk&Scheiding

Werk&Scheiding verzorgt ook de opleiding bij AMV-opleidingen voor coaches die de specifieke kennis en vaardigheden willen ontwikkelen om professionals in echtscheiding goed te kunnen begeleiden. Klik hier voor meer informatie.

Over Yorick Saeijs

Yorick is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Als leerkracht heeft hij de uitgebreide pedagogische kennis opgedaan om mensen in scheiding te helpen goede keuzes voor hunzelf en hun kinderen te maken. Daarnaast heeft zijn uitgebreide kennis en ervaring als (onderwijs)adviseur, een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliƫnt en organisatie.

‘Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.’